sotul meu este PFA iar in autorizatia obtinuta are trecute mai multe domenii de activitate printe care MOBILA LA COMANDA SI POMPE FUNEBRE.deoarece nu intotdeauna gaseste comenzi pt mobila,si-a dezvoltat de 2 saptamani si pompele funebre.intrebarea mea este daca- poate desfasura cumulativ 2 activitati si daca se pot centraliza intr-un singur dosar facturile de intrari atat pt mobila cat si pt pompe funebre?sau daca trebuiesc facute dosare separate.aceeasi intrebare o am si in ceea ce priveste dosarele pentru iesiri.
” deoarece nu intotdeauna gaseste comenzi pentru mobila,si-a dezvoltat de 2 saptamani si pompele funebre” sa rezulte de aici ca ”intotdeauna” se gasesc comenzi pentru pompele funebre ? Cumplite sunt acele vremuri in care se dezvolta pompele funebre !
In rest, doamna, chiar nu este nici o problema de a desfasura aceste doua activitati prin PFA , acestea sunt in fapt activitati economice autorizate in conformitate cu OUG 44/2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale si întreprinderile familiale
- a se vedea si art.2 definitia activitatii economice: activitate economica - activitatea agricola, industriala, comerciala, desfasurata pentru obtinerea unor bunuri sau servicii a caror valoare poate fi exprimata în bani si care sunt destinate vânzarii ori schimbului pe pietele organizate sau unor beneficiari determinati ori determinabili, în scopul obtinerii unui profit;
Haine in rate!
vladut05
Buna ziua!M-ar interesa si pe mine ce solutie as avea sa vand haine in rate.Eu sunt din Craiova si fac comenzi pe Eastbay.com si m-am gandit sa fac comenzi in ... (vezi toată discuția)