avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii necesare desfasurare activitate pompe ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii necesare desfasurare activitate pompe funebre

Buna ziua,

Ce autorizatii trebuiesc obtinute pentru desfasurare activitate pompe funebre.

Precizez ca pentru inceput se vor vinde doar articolele necesare ingroparii, urmand ca ulterior sa se execute imbalsamari, imbracare si transport decedati.

Mutumesc!
Cel mai recent răspuns: madalina bobeica , utilizator 21:05, 2 Octombrie 2017
Buna ziua!
Inainte de autorizatii, verificati HG nr. 741/2016 - aprobarea Normelor tehnice şi sanitare privind serviciile funerare, ca sa stiti ce fel de conditii trebuie sa indeplineasca spatiul pe care il veti folosi si personalul pe care il veti angaja (ma refer aici la etapa de dezvoltare a afacerii d-voastra). Pt prima etapa, veti fi doar un magazin comercial, nu va fi nevoie de prea multe autorizatii; sigur nu de mediu, nu vreau sa spun prostii despre celelalte.
Numai de bine!
N.M.
multumesc! numai de bine si dvs!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

cum sa procedez? Mihael74 Mihael74 Buna ziua,as vrea o parere,un sfat!vecinii mei au plecat in alta tara si casa sa vandut.Doamna care a cumparat are o firma funerara si a inceput renovarea ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutați cu actul normativ care prevede acordul ... Vintila Leon Vintila Leon Va rog sa ma ajutați cu actul normativ care prevede acordul concesionarului pentru dezhumare.Administratiile cimitirelor solicita acordul concesionarului ... (vezi toată discuția)