avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Comert cu e-books !
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Comert cu e-books !

Funt inregistrat ca PFA. Daca vreau sa-mi comercializez propriile carti in format electronic (ebooks), prin internet, si sa le trimit cumparatorilor pe cd, ce cod CAEN ar trebui sa-mi pun?? 4761 Comerţ cu amănuntul al cărţilor, în magazine specializate sau 4763 Comerţ cu amănuntul al discurilor şi benzilor magnetice cu sau fără înregistrări audio/video, în magazine specializate? Daca ma trec si pe Norma de venit la 149 Servicii de vânzare ziare, reviste si carti, ar avea motive sa ciripeasca aiurea cei de la Fisc ?
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 10:35, 6 Noiembrie 2010
Codurile mentionate de Dvs. nu sunt utilizabile aici.
Codul CAEN corect este 6312 Activitati ale portalurilor web.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert cu e-books ! sasha_mihailov sasha_mihailov Funt inregistrat ca PFA. Daca vreau sa-mi comercializez propriile carti in format electronic (ebooks), prin internet, si sa le trimit cumparatorilor pe cd, ce ... (vezi toată discuția)
Autorizatii magazin articole papetarie? florin89 florin89 Buna seara, 1.Stiti cumva ce autorizatii sunt necesare pentru deschiderea unui magazin cu articole de papetarie si birotica si periferice ? 3.Trebuie ... (vezi toată discuția)
Autorizatie deschidere punct de lucru de la primarie. mihaicrb mihaicrb Pentru o firma nou infintata care isi deschide un punct de lucru, este necesara autorizatia de functionare de la primarie? Din ce am inteles eu, pentru ... (vezi toată discuția)