avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Petrecerea Avocatnet.ro de Craciun
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Petrecerea Avocatnet.ro de Craciun

Am fost placut surprins astazi de dimineata cand, in momentul in care am accesat site-ul (cum fac dealtfel zilnic), mi-a sarit in ochi un eveniment monden as putea spune, la care suntem invitati sa participam, urmare a statutului nostru de utizilatori, consultanti, moderatori, administratori Avocatnet...si anume: petrecere de Craciun.

Mi se pare o idee mai mult decat bine-venita si as fi curios sa aflu ce cred si ceilalti prieteni de pe forum despre aceasta initiativa, poate ne cunoastem mai bine...=D>

joi 9 decembrie, ora 19, KulturHaus (str. Sf. Vineri nr. 4), Bucuresti, 25 ron
Ultima modificare: Miercuri, 3 Noiembrie 2010
Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu", Avocat
unde, cand? :yes:
intra sus pe site.
Si eu consider ca este o initiativa demna de apreciat dar nu cunosc detaliile privind desfasurarea petrecerii : locatia, ora, daca participarea este gratuita sau nu , daca putem veni insotiti.
:secret:
:dance4:
avocat,lichidator a scris:

Si eu consider ca este o initiativa demna de apreciat dar nu cunosc detaliile privind desfasurarea petrecerii : locatia, ora, daca participarea este gratuita sau nu , daca putem veni insotiti.


Dati click pe mesajul respectiv postat sus (pe Mircea Baniciu sau unde doriti Dvs. si aflati si detalii).

O initiativa laudabila. :)

Alte discuții în legătură

Aveti peste 30 de ani? poftiti la dans! :) tanguera tanguera Daca aveti peste 30 de ani si va place dansul, aveti ocazia sa participati la un concurs de dans organizat pentru categoria \"seniori\" in cadrul ... (vezi toată discuția)
Weekend in pasi de dans! tanguera tanguera Intrucat este plin sezon competitional la dans sportiv, in fiecare weekend este cel putin cate un concurs de dans, undeva prin tara... Asadar eu vi le spun, ... (vezi toată discuția)