avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Cum a fost la petrecere?
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Cum a fost la petrecere?

Cum a fost aseara la petrecere? :wave:
Cel mai recent răspuns: beatricemanta , utilizator 17:38, 10 Decembrie 2010
Sunt sigura ca a fost frumos si cei care au stat pana la sfarsit pot confirma :thumbup:

Eu din pacate am plecat foarte repede, doar dupa o ora, "gonita" de fumul de tigara,:(( fiindca nu au fost stabilite locuri speciale pentru fumat(ori)
Buna seara,

Au fost prezenti la petrecere 340 de participanti, oameni care au ascultat discursurile celor doi invitati si au cantat alaturi de Mircea Baniciu.

Spre finalul evenimentului au ramas aproximativ 250 de persoane alaturi de care am petrecut pana dupa miezul noptii.

Revenim si cu poze :)

Numai bine!

Beatrice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Petrecerea avocatnet.ro de craciun Cabinet de Avocat Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu" Am fost placut surprins astazi de dimineata cand, in momentul in care am accesat site-ul (cum fac dealtfel zilnic), mi-a sarit in ochi un eveniment monden as ... (vezi toată discuția)
Cum renuntam la fumat? elga50 elga50 Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma uit la mine si vad ca nu ma pot lasa de fumat....ma apuca disperarea! Voi cum ati facut? Ce ati auzit de la ... (vezi toată discuția)
Contestatie ordonanta de clasare buna ziua, va rog frumos sa ... Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu CONTESTATIE ORDONANTA DE CLASARE Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati, sa imi spuneti ce sa fac in urmatoarea situatie,in calitate de unica fiica: tatal ... (vezi toată discuția)