avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Petrecerea Avocatnet.ro de Craciun
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Petrecerea Avocatnet.ro de Craciun

Am fost placut surprins astazi de dimineata cand, in momentul in care am accesat site-ul (cum fac dealtfel zilnic), mi-a sarit in ochi un eveniment monden as putea spune, la care suntem invitati sa participam, urmare a statutului nostru de utizilatori, consultanti, moderatori, administratori Avocatnet...si anume: petrecere de Craciun.

Mi se pare o idee mai mult decat bine-venita si as fi curios sa aflu ce cred si ceilalti prieteni de pe forum despre aceasta initiativa, poate ne cunoastem mai bine...=D>

joi 9 decembrie, ora 19, KulturHaus (str. Sf. Vineri nr. 4), Bucuresti, 25 ron
Ultima modificare: Miercuri, 3 Noiembrie 2010
Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu", Avocat
Alin Popescu a scris:

Asa incat, sfatul meu este sa incercati sa veniti spre inceputul evenimentului, pentru ca mai tarziu s-ar putea sa nu mai fie posibil sa cumparati bilete.
Numai bine.


Cum sa nu? La ora 19 sunt acolo:D
Se danseaza? ca sa stiu daca-mi aduc pantofii ;)
Cum a fost la petrecere?
Din pacate pe mine m-a tinut raceala acasa...:(
Buna seara,

Au fost prezenti la petrecere 340 de participanti, oameni care au ascultat discursurile celor doi invitati si au cantat alaturi de Mircea Baniciu.

Spre finalul evenimentului au ramas aproximativ 250 de persoane alaturi de care am petrecut pana dupa miezul noptii.

Revenim si cu poze :)

Numai bine!

Beatrice
Ultima modificare: Vineri, 10 Decembrie 2010
beatricemanta, utilizator
Am avut “probleme” cu “identificarea” celorlalti… In cazul celor care de-a lungul timpului au postat o foto “de profil” mai era cum mai era – dar “recunoasterea” putea da gres – poza nu ilustreaza, intotdeauna, realitatea.
Era acolo o “mare de oameni” – dar imi lipseste tupeul de a ma duce sa-i trag de maneca si sa intreb: “tu cine esti”? doar asa, de curiozitate…

Muzica era foarte tare – dar asa e in cluburi – si trebuia sa cam tipam unii la ceilalti pentru a ne auzi, dar am tipat… si a fost chiar distractiv.
Da, fumul de tigara a fost dens (in zona “scenei” ), dar in celelalte “sali” era chiar bine… Oricum, sunt fumatoare, deci nu m-a deranjat: ce e afumat nu se strica – vorbeste lumea! :)

Am intalnit persoane pe care mi-am dorit sa le intalnesc (desi mi-ar fi placut sa vina multe altele – poate au fost, dar… cum sa le fi recunoscut? ) Toate aceste persoane (pe care le-am intalnit) chiar sunt asa cum par… (din punctul meu de vedere, evident). Administratorii nu sunt capcauni! Din contra! Sunt gazde bune, printre altele. =D>

S-a dansat… :dance3: (la concertul lui M.Baniciu s-a si cantat – nu, n-am cantat: nu ii cunosc melodiile).

Preturile, in club, mici – sub orice asteptari…
Lumea s-a distrat! Am ramas in club pana pe la ora doua dimineata…
Mi-a facut placere sa fiu acolo si m-am simtit excelent – cat de obosita eram…

Din punctul meu de vedere cei care nu au venit au pierdut o petrecere reusita.

Nu scriu pe cine am intalnit pentru ca nu (toti) si-au declarat public prezenta… M-am “holbat” dupa Stan Petru Radu, si abia acum am aflat ca raceala l-a tinut in casa… M-am “holbat” si dupa Ioana Stoica, dar nu am reusit sa o recunosc in multime…Deci nu stiu daca a fost, desi si-a anuntat public prezenta…

Legally a fost! Ne-am intalnit inca din primele minute dar… nu eram sigura ca e ea. Norocul nostru (al meu, cel putin) :) ca cineva care ne cunostea pe amandoua… ne-a adus impreuna (dupa vreo 3 ore) si am stat impreuna pana la doua dimineata.

Daca tanguera nu se oferea sa ne intalnim si sa mergem la club impreuna… gaseam strada Sfanta Vineri intr-o… Joi la doi dupa Miercurea Ciuc! Ajungeam, in final, dar nu de la ora 19… Desi – pentru obiectivitate – cermak gruianu s-a oferit sa imi dea indicatii din prima clipa in care mi-am anuntat public prezenta! Si in 9 Decembrie am vazut-o prima data! Ceea ce inseamna ca si ea este exact ceea ce pare: un om care vrea sa ajute oameni si o face de fiecare data cand poate (chiar daca nu i se cere direct acest ajutor).

Pe scurt: daca ma intrebati pe mine… a fost excelent!

=D> :dance:
Ultima modificare: Duminică, 12 Decembrie 2010
trope_doi, utilizator
Ma bucur ca a fost o petrecere reusita...nici nu as fi crezut altceva!
Imi pare rau ca am lipsit, poate data viitoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aveti peste 30 de ani? poftiti la dans! :) tanguera tanguera Daca aveti peste 30 de ani si va place dansul, aveti ocazia sa participati la un concurs de dans organizat pentru categoria \"seniori\" in cadrul ... (vezi toată discuția)
Weekend in pasi de dans! tanguera tanguera Intrucat este plin sezon competitional la dans sportiv, in fiecare weekend este cel putin cate un concurs de dans, undeva prin tara... Asadar eu vi le spun, ... (vezi toată discuția)