avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocatul
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocatul

Buna ziua.
Am in familie un caz de malprazxis. Mar interesa avocatul barbatului care a fost maltratat de catre Dr. Ciomu. As dori daca se poate sa mi se spuna numele acelui domn avocat sau un nr de telefon .
Nu ma intereseaza numele avocatului Dr. Ciomu ci al avocatului barbatului maltratat de catre Ciomu.................
Ultima modificare: Miercuri, 3 Noiembrie 2010
whitecknight, utilizator
Cel mai recent răspuns: jiga , utilizator 21:44, 16 Ianuarie 2011
Sunt destul de multi avocati buni,atat pe forum si nu numai care pot face fata cu brio unei astfel de spete.
Vazand postarea dvs. mi-am dat seama ca nici macar nu stiu cine l-a aparat pe acel om, victima in acel caz nefericit.
Stiu doar cine l-a aparat pe Dr. Ciomu, doctor care era o somitate in materie pana la acel eveniment nefericit.
Era profesor universitar, etc...

Daca va intereseaza cine l-a aparat pe Dr. Ciomu ma puteti contacta pe privat si va comunic.
Din pacate nu cunosc ce coleg a reprezentat partea vatamata in cazul "Ciomu" insa sunt de acord cu recomandarea lui "r.gabi", un avocat bun va poate ajuta, bineinteles cu conditia sa existe culpa medicala.
Mihai Olariu.
[ link extern ]

Dar sunt de acord cu ceea ce a scris mai sus "r.gabi".
Ultima modificare: Joi, 4 Noiembrie 2010
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
A fost cred ca Mihai Olariu.

Alte discuții în legătură

Necinstea academica Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici [b]Unu.[/b] Cu mult succes publicistic datorat mai ales carismei sale dl. Neagu Djuvara a relansat acum cȃțiva ani o teorie istorică mai veche: [b]originea ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea dreptului la vizita din partea fostei sotii grigoriucristian grigoriucristian buna ziua. problema mea este una destul de ampla si complicata, pt ca implica atat latura civila cat si penala, insa ceea ce vreau sa intreb este legat de o ... (vezi toată discuția)
Incsrierea chiriasului in cartea funciar Graminede Graminede Am revenit cu o nelamurire: dupa decesul mamei mi-a ramas un contract de inchiriere intre mama mea si o firma, contractul este pe 8 ani, incheiat la ... (vezi toată discuția)