avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocatul
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocatul

Buna ziua.
Am in familie un caz de malprazxis. Mar interesa avocatul barbatului care a fost maltratat de catre Dr. Ciomu. As dori daca se poate sa mi se spuna numele acelui domn avocat sau un nr de telefon .
Nu ma intereseaza numele avocatului Dr. Ciomu ci al avocatului barbatului maltratat de catre Ciomu.................
Ultima modificare: Miercuri, 3 Noiembrie 2010
whitecknight, utilizator
Cel mai recent răspuns: jiga , utilizator 21:44, 16 Ianuarie 2011
Avocatul victimei dr Ciomu este dl avocat Mihai Olariu. este lector universitar, si are biroul undeva pe bulevardul Carol, intre universitate si calea mosilor. Daca doriti sa-l contactati, puteti incerca la birou sau la Universitatea Romano-Americana, unde preda. Este o persoana deosebita si un profesionist de prima mana, in ciuda varstei de pana in 40 de ani. L-am cunoscut in legatura cu un alt caz destul de cunoscut, legat de directorul de banca care a jucat banii furati la ruleta. Si in acest caz, despre care stiu mai multe, dl Olariu Mihai si-a dovedit maiestria. A obtinut o pedeapsa pentru clientul sau de 3 ani cu suspendare, in conditiile in care pedeapsa minima era de 10 ani. [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necinstea academica Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici [b]Unu.[/b] Cu mult succes publicistic datorat mai ales carismei sale dl. Neagu Djuvara a relansat acum cȃțiva ani o teorie istorică mai veche: [b]originea ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea dreptului la vizita din partea fostei sotii grigoriucristian grigoriucristian buna ziua. problema mea este una destul de ampla si complicata, pt ca implica atat latura civila cat si penala, insa ceea ce vreau sa intreb este legat de o ... (vezi toată discuția)
Incsrierea chiriasului in cartea funciar Graminede Graminede Am revenit cu o nelamurire: dupa decesul mamei mi-a ramas un contract de inchiriere intre mama mea si o firma, contractul este pe 8 ani, incheiat la ... (vezi toată discuția)