avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea mai putem fi aparati in aceasta tara?
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

mai putem fi aparati in aceasta tara?

Pentru ca este toamna,am propus sa mi plantez citiva puiuti de prun.Am mers la o vecina si am cerut sa scoatem din plantatia ei citiva pruni.
Femeia a fost de acord.A spus ca putem lua de unde vrem.Am plecat si am scos cu sotul meupruni,intre timp a inceput sa tipe la noi un vecin ca nu avem ce cauta acolo,sa plecam ca sint pruni lui de hotar,a venit la noi cu o ranga cu intentia de ai da cu ea in cap.sotului meupina la urma la batut cu pumni.mentionez ca livada este a femeii cu care am vorbit.vecinul bataus este recunoscut ca si face dreptatea lui cu pumni,bate
rpe cine vrea in sat,multi renunta sa ll reclame deoarece nu au avut sorti de izbinda.
Ce pot eu sa fac,ce drepturi am eu?
Are rost sa il reclam, ?? Sotul nu are zile de spitalizare dar a fost batut,oare traim intr o jungla,ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 19:35, 3 Noiembrie 2010
e inutil sa ii faceti plangere penala.
si eu zic ca e inutil sa faceti plngere pentru ca sotul dvs l-a batut
Sotul dvs sa obtinta certificat medico-legal de la SML judetean si apoi,in termen de 2 luni are posibilitatea ,(in cazul in care poate dovedi cu probatorii cu acte,martorialte probe acceptate de lege cele petrecute)sa formuleze plangere penala la politie pentru lovire si alte violente.
ati inteles gresit.....
nu sotul l-a batut pe cel cu ranga ci cel cu ranga l-a batut cu pumnii pe sot.
daca aveti martori poate raspunde penal ptr infractiunea de lovire si daca are si antecedente e mai bine .important este si cum isi va face treaba politia incazul unei plangeri.
succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suma stabilita in urma primirii unei palme (certficat medico-legal) Costina23 Costina23 Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns privind urmatoarea situatie: un apropiat a batut pe cineva, victima cere daune materiale. Batausul nu ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru loviri si amenintare Anonimata Anonimata Ce pedeapsa se primeste in cazul in care am depus o plangere penala impotriva surorii mele care ma tot ameninta cu moartea si m-a lovit. Amenintarea este ... (vezi toată discuția)
Violenta domestica maryapopescu maryapopescu buna seara, as vrea sa stiu daca este obligatoriu sa depun palangere la politie pentru lovirea din data de 23 dec.individul este tatal copilei mele, nu locuim ... (vezi toată discuția)