avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Medicina sau Drept?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Medicina sau Drept?

sunt elev in clasa a XII-a si am o problema. imi plac dreptul si medicina legala dar HABAR N-AM ce sa aleg! Exista cumva vreo sansa sa fac medicina legala la facultatea de drept?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Noiembrie 2010
filipc, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 10:59, 11 Noiembrie 2010
Omul este ceea ce gandeste (B.Pascal) motiv pentru care, cred ca este mai mult decat important ca tinerii sa gandeasca pozitiv, sa aiba o gandire sanatoasa pentru ca, "Nu vointa ci imaginatia ne pune in miscare", spunea chimistul si farmacistul Emile Coue, in 1927 (in cartea Stapanirea de sine).

De multe ori intram in criza (provocata de boala sau de alte cauze) si aceasta in mod obisnuit duce la panica.Marturia monahului Rafail Noica (fiul filosofului Constantin Noica) referitoare la criza este revelatoare..deoarece acesta sustine ca "fiecare criza este un pas inainte".In acest sens, ca o continuare a ideii, Valeriu Popa, obisnuia sa spuna ca:"... noi, plecam din aceasta lume cu doua mari acumulari:cunostintele stiintifice din toate domeniile si faptele de iubire".(sursa Speranta Anton-Incursiune in medicina naturista).

Edgar Cayce ne spune ca in viata ar trebui respectate 2 legi:
1.Legea echivalentei "Ce semeni aia culegi"-explicata prin faptul ca tot ce exteriorizeaza un om prin vorba sau prin fapta se va intoarce spre el; "Ceea ce da, aceea vei primi.Daca da ura, va primi ura; daca da dragoste, va primi dragoste; daca evita, va fi evitat; daca minte, va fi mintit, daca inseala, va fi inselat.
2.Legea educarii imaginatiei, explicata prin faptul ca, "tot ceea ce-si imagineaza un om are sa se realizeze" si "omul poate chema boala prin teama".
Toate sentimentele negative fata de ceva sau cineva produc emotii negative care produc toxine.Mania, ura, frica, regretul aplicat trecutului si ingrijorarea aplicata viitorului sunt otravuri care, putin cate putin, in timp, otravesc organismul...

Ma opresc aici, in speranta ca...cei tineri (viitorul acestei natiuni) sunt suficient de responsabili astfel incat sa creeze un viitor mai bun atat pentru ei, pentru familiile lor cat si (ca parte dintr-un intreg) pentru aceasta natiune.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau si eu sa fiu avocat boonik boonik sunt clasa a12`cea la un liceu economic din coanstanta,..si as vrea sa urmez facultatea de drept\"ovidius\" de aici.problema e ca nu stiu prea multe despre ... (vezi toată discuția)
Despre psihologi si psihologie ContSters205948 ContSters205948 As vrea sa dau la facultatea de psihologie, dar m-ar interesa cam cat castiga un psiholog? este adevarat ca la cabinetele private de psihologie se poate ca ... (vezi toată discuția)
Casatorie la 16 ani-consecinte croitoruroxana croitoruroxana buna,va rog sa m ajutati dak se poate am 16 ani jumatate sunt cu un baita de 20 de ani de 2 ani impreuna parintii nu sunt deakord ku el si eu sufar mult vrem ... (vezi toată discuția)