avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Rescadentare contract imprumut persoana juridica
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Rescadentare contract imprumut persoana juridica

Buna seara,

vreau sa fac rescadentarea unui imprumut, vreau ca ratele scadente in aprilie si iulie 2011 sa le devansez si sa le platesc in noiembrie 2010. Conform contractului cu un comision de 150 euro, pot solicita acest lucru.
Banca refuza aceasta rescadentare pe motiv ca rescadentarea se poate face numai cu amanarea termenelor de plata.
Mentionez ca in contract nu este precizat clar ca prin rescadentare se intelege doar amanarea ratelor scadente.
Totodata inaintea de a semna contractului am cerut lamuri suplimetare (prin email) in ceea ce priveste rescadentarea si mi s-a confirmat ca se poate face si de la 3ani la 2 si chiar 1 an.
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 00:02, 4 Noiembrie 2010
rescadentarea se face doar in caz de imposibilitate de plata ( scaderi drastice de salariu, somaj, etc justificate cu acte). Acum nu aveti cum anticipa asemenea eveniment pt 2011, fapt pt care nu este posibila rescadentarea, mai repede de acea data si doar daca atunci va aflati in imposibilitate de plata.

nu se intelege foarte clar din ce motiv nu puteti achita in 2011 ratele, insa puteti depune banii in cont mai curand de scadenta, iar la scadenta se va debita contul cu valoarea ratei sau puteti face rambursare anticipata si in acest caz se modifica graficul de rambursare in sensul micsorarii ratei lunare sau scaderii perioadei de credit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imposibilitate plata credite...este posibila compensarea cu drepturi litigioase? bad_sonia bad_sonia Buna ziua , ca multi alti am facut mai multe credite de nevoi personale la mai multe banci in 2007-2008 acum am ajuns in imposibilitate de a mai plati ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 logodnica logodnica Buna ziua, In articoul din WALL-STREET publicat in 03.09.2010, dl. Cristian Radu – Director Directie Managementul Retelei din cadrul Volksbank a ... (vezi toată discuția)
Creditul de nevoi personale rugina rugina am contractat un credit de nevoi personale in valuta pe o perioada de 10 ani si pe linga dobinda lunara mai sunt si comisioanele de administrare si risc. am ... (vezi toată discuția)