avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice licitatie cu faza finala electronica offline
Discuție deschisă în Achiziţii publice

licitatie cu faza finala electronica offline

1.va rugam sa-mi precizati la o asemnea faza se poate mari oferta precedenta data la faza normala sau numai se poate imbunatati.
2. este obligatoriu imbunatatirea ofertei, adfica daca am ramas singur, nimeni nu a pus nici o oferta, eu am obligatia de a imbuntati oferta sau pot sa las asa cum a fost ea facuta initial in documentatia predata?
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 09:15, 5 Noiembrie 2010
HG1660/2006:
1. NU (art. 43, alin.4))
2.NU (art.44, alin. 2))
si daca in FDA scrie ca In cazul în care ofertantul declarat admis şi înregistrat în SEAP nu modifică în cadrul unei runde a licitaţiei electronice elementele ofertei care fac obiectul procesului repetitiv, la stabilirea clasamentului final este luată în considerare ultima oferta depusă electronic - asta cum se intelege???????????????
"nu modifica in cadrul unei runde(...)"

Inteleg ca erau mai multe runde. In cazul asta, evident ca oferta luata in considerare este ultima depusa, indiferent ca a fost depusa in prima, a 2-a, a n-a runda. Precizarea mi se pare inutila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie si interpretare art.44 hg 1660/2006 melcsy melcsy si daca in FDA scrie ca In cazul în care ofertantul declarat admis şi înregistrat în SEAP nu modifică în cadrul unei runde a licitaţiei electronice ... (vezi toată discuția)
Oferte egale on-line maria_5 maria_5 Va rugam sa ne precizati cum procedăm in cazul in care doua sau mai multe oferte clasate pe primul loc au preţuri egale urmare a ofertarii online la o ... (vezi toată discuția)
Licitatie cu faza finala le melcsy melcsy Buna ziua. Paote veti considera o intrebare banala, dar pana acuma nu am participat la asa ceva. cum se procedeaza? vrem sa participam la o licitatie cu faza ... (vezi toată discuția)