avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita a unei firme aflate in insolventa
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita a unei firme aflate in insolventa

Firma a intrat in insolventa in septembrie 2009 cu o zi inainte de a da salariile oamenilor.Judecatorul sindic a pronuntat hotararea prin care aproba planul de reorganizare al firmei. Hotararea este definitiva si executorie. Intrebare: Cum pot salariatii care nu au primit salariile restante si care sunt cuprinsi in masa credala, intr-o lista intocmita de administratorul judiciar, sa-si recupereze aceste salarii daca firma nu vrea sa plateasca aceste sume desi exista Hotarare judecatoreasca definitiva si executorie de punere in aplicare a planului de reorganizare a firmei?
Ce sanse au oamenii sa-si recupereze salariile restante?

Alte discuții în legătură

Procedura insolventei si recuperarea creantelor salariale karmena karmena Buna ziua Poate sa ma ajute cineva cu un raspuns? Daca firma este in insolventa si la aceasta data, judecatorul sindic a admis lista cu creantele salariale ca ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca - firma in insolventa Rentzu Rentzu Buna seara. Am castigat in instanta reintegrarea pe post in urma concedierii abuzive si plata salariilor retroactive dar firma a intrat in insolventa. M-am ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii restante de la soc aflata in insolventa! Mateias Loredana Mateias Loredana Buna ziua, Lucrez la o soc aflata in insolventa (pe parcurs sa aprobat planul de reorganizare al soc.)si am restante salariale in jur de 5 luni. As dori sa ... (vezi toată discuția)