avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA

Buna ziua,
Am o rugaminte la cei ce-mi pot raspunde:
M-am gindit sa-mi deschid un PFA si vreau sa stiu daca pot activa in comert cu un chiosc in piete,parcuri sau tirguri?Vreau sa ma axez pe haine+cosmetice.Intrebarea mea este dupa ce fac actele mai am nevoie de autorizatie de la primarie pentru a deschide acel chiosc in spatiile mentionate?A,inca o intrebare;sunt cadru militar in rezerva,deci nu am calificare in acest domeniu insa sotia are calificare in sensul ca a activat si are si carte de munca din care reiese ca a lucrat in domeniu.Multumiri anticipat:love1::-/
Cel mai recent răspuns: PENCIUC NICULAI , utilizator 12:47, 4 Noiembrie 2010
Pentru pfa aveti nevoie de 4-8 clase sau carte de munca pe cor-ul de vanzator si autorizare de la primaria daca spatiul e public si un cod caen cu comertul inafara standurilor, chioscurilor, daca nu-i public si e privat trebuie sa faceti un punct de lucru pe acel loc, iar la registrul comertului costa in jur de 200 ron sa faci un pfa. Daca doriti sa va consultati cu o firma de infiintari firme specializat in acest lucru suna-ti la numarul 0723586575.
MULTUMESC FRUMOS PENTRU RASPUNS:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare intreprindere individuala mitdan67 mitdan67 am fost astazi la cameara de comert in intentia de a-mi deschide o I I .domeniul de activitate principal ar fi comert cu amanintul si mai precis as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! urgent!!! nicoletastoian11 nicoletastoian11 Ma poate ajuta si pe mine careva? As dori sa-mi deschid si eu o firma care sa-mi permita sa vand mici, bere.....in targuri, oboruri,piete... Tot ce tine de ... (vezi toată discuția)
Comert ambulant zorzoliu zorzoliu Buna ziua, am un S.R.L si doresc sa devin vanzator ambulant dupa ce obtin codul CAEN , 1 – pot vinde oriunde ? exemplu: parcuri, piete, targuri, statii ... (vezi toată discuția)