avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intimpinare divort 2
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intimpinare divort 2

in intimpinare se trece daca ai pretentii la partaj? o fac fara a consulta un avocat,se face in 3 exemplare? multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:44, 4 Noiembrie 2010
Nu, in cererea reconventionala, o depuneti o data cu intampinarea.
Doar 2 exemplare: unul pt reclamant, unul pt instanta.
prin intampinare, raspundeti capetelor de cerere a reclamantului. daca acesta nu cere partajul, dvs va trebui sa faceti cerere reconventionala,daca vreti sa partajati bunurile odata cu divortul
2 exemplare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort suteanu maria suteanu maria Buna ziua!Imi cer scuze ca insist pe aceasta tema dar sper ca ma veti intelege.Sotul meu a deschis divortul,am avut termen pe 26 26 2009,nu ne-am prezentat ... (vezi toată discuția)
Intampinare citatie divort alexandraviorica alexandraviorica intampinarea este obligatorie?....ce se intampla daca ma prezint fara sa fac intampinarea.....se considera cumva ca sunt de acord cu tot toate motivele expuse ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru pt. scoatere bunuri din masa partajabila MayaSeal MayaSeal Buna ziua , in cadrul unui partaj de bunuri comune , sotul parat doreste scoaterea de la masa partajabila a unei sume de bani , ce a fost calificata de ... (vezi toată discuția)