avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general mijloace fixe trimise in custodie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

mijloace fixe trimise in custodie

vom trimite din romania o serie de mijloace fixe aflate momentan in conservare , in italia la reprezentanta de la care leam luat in trecut pentru a fi puse in vanzare.
Vor ramnae in Italia pana se vor vinde.Pt trimitere este de ajuns un aviz, cmr si un proces verbal de custodie?
In contabilitate cum le evidentiez ca nu le mai am, le trec in materiale in custodie ?

Alte discuții în legătură

Mijloace fixe date in custodie la terti id_alyna id_alyna Va rog sa ma ajutati cu o informatie privind urmatoarea speta: Am niste contracte de custodie pe care urmeaza sa le dau clientilor mei pt niste aparate cafea ... (vezi toată discuția)
Cum se caseaza obiecte de inventar cmi Amitrica Amitrica Buna ziua, Ma intereseaza cum procedez ca sa casez obiecte de inventar din cadrul unui cabinet de medicina de familie (imprimanta, monitor etc) (vezi toată discuția)
Casare timbre! IRLUBUCURESTI IRLUBUCURESTI buna ziua, imi poate spune cineva care sunt procedurile si legislatia pentru casarea unor timbre (fiscale si judiciare) din gestiune. acestea nu mai pot fi ... (vezi toată discuția)