Am mai multe plati ,facute de administratorul societatii care imi apar in extrasul de card de la banca si pentru care nu am primit nici un document justificativ si nici nu cred ca voi mai primi.
Cum as putea sa le inregistrez ?Pe contul 6588 ar fi ok si evident o cheltuiala nedeductibila?
Personal nu as opta pentru contul 6588. Contul 6588 se reflecta in contul de profit si diminueaza astfel valoarea dividendului care se cuvine asociatilor.
Ori din cate inteleg, cheltuiala este facuta de catre administrator si nu este corect ca asociatii sa suporte niste cheltuieli pe care acesta nu le poate justifica.
As opta mai degraba pentru 461 cu analitic distinct si in acelasi timp, asa cum a mentionat si @nego_777 as anunta asociatii.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.