avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna

Acum 2 ani un coleg de serviciu a primit o hartie oficiala prin care era anuntat ca pentru cei 15 ani de vechime in munca CO i se mareste la 25 de zile.
Acum ma aflu in aceeasi situatie, personalul la departamentul de resurse umane s-a schimbat si nu stie nimic despre acest lucru.
Puteti sa-mi spuneti daca exista ceva in legislatie legat de acest lucru?

Multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:25, 4 Noiembrie 2010
1. Codul muncii si CCMUNN stabilesc numai numarul de zile minim de CO.
2. Fiecare unitate stabileste, prin CCM sau prin regulament intern, transele de acordare a CO in functie de anumite criterii (de regula vechimea in munca).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar zile concediu pup_me pup_me Buna, sunt angajata din 15 ianuarie 2006 pana in 01.12.2008 cu pauza o luna si apoi din 01.01.2009 m-am reangajat , as vrea sa stiu cate zile de concediu mi ... (vezi toată discuția)
Concediu marinica71 marinica71 la cate zile de concediu am dreptul daca am 17 ani vechime? (vezi toată discuția)
Nr zile de co dupa 10 ani veronik veronik Anul asta (2011) in martie voi avea 10 ani in campul muncii. va rog sa-mi spuneti de cate zile de CO voi beneficia in acest an, 2011. multumesc! (vezi toată discuția)