avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... buna
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

buna

in cazul unui partaj de apartament se plateste taxa de timbru de catre cei doi soti?
Cel mai recent răspuns: denyisa , utilizator 15:25, 4 Noiembrie 2010
se plateste de catre reclamant, urmand sa recupereze de la celalalt
multumesc foarte mult
taxa de timbru in valoarea apartamnetului s-a platit de catre sotul meu si mie avocatul imi solicita aceeasi suma este posibil doua taxe de timbru pt valoarea apartamentului?
Daca in dosar aveti calitatea de parata-reclamanta, adica ati formulat cerere reconventionala in proces, aveti dubla calitate, atat de parat ( fata de actiunea sotului- reclamant) cat si de reclamant pe cererea reconventionala si este necesar timbrajul conform celor solicitate prin aceasta cerere.
Asa ca cel mai bine la aceasta intrebare va poate raspunde avocatul dvs., doar de aceea l-ati si angajat sa va lamureasca in tot si in toate.
Ultima modificare: Joi, 4 Noiembrie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
da, daca ati contestat valoarea ap sau cota ceruta de sot, platiti si dvs ,acum in calitate de reclamant

Alte discuții în legătură

Dreptul familiei, probleme nirama nirama Buna ziua, va rog frumos sa-mi dati niste sfaturi priliminare! Avem un ap. de 2 cam. si sunt nevoit sa accept divortul, dar nu si partajul egal, pt. ca nu as ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru partaj diana22 diana22 va rog frumos lamuriti-ma si pe mine: cine cat plateste? se introduce o cerere de partaj bunuri comune, reclamantul sustine ca are contributie 70%, iar parata ... (vezi toată discuția)
Proces de partaj crista26 crista26 Buna seara...eu sunt in proces de partaj cu fostul meu sot ...El a deschis procesul dar in aceea cerere de deschidere a procesului nu a specificat ca ... (vezi toată discuția)