avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... buna
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

buna

in cazul unui partaj de apartament se plateste taxa de timbru de catre cei doi soti?
Cel mai recent răspuns: denyisa , utilizator 15:25, 4 Noiembrie 2010
eu sunt in partaj cu sotul meu pt apartament .Acest apartament a fost cumparat pe banii tatalui meu pt a renunta la mostenirea din casa parinteasca in favoarea lui soramea.In acest sens exista o conventie semnata de martori cum ca parintii mei mi-au cumparat apartamentul .Este posibil ca sotul meu sa castige jumatate din apartament dat fiindca apartamentul este trecut pe amandoi si a fost cumparat dupa casatorie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul familiei, probleme nirama nirama Buna ziua, va rog frumos sa-mi dati niste sfaturi priliminare! Avem un ap. de 2 cam. si sunt nevoit sa accept divortul, dar nu si partajul egal, pt. ca nu as ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru partaj diana22 diana22 va rog frumos lamuriti-ma si pe mine: cine cat plateste? se introduce o cerere de partaj bunuri comune, reclamantul sustine ca are contributie 70%, iar parata ... (vezi toată discuția)
Proces de partaj crista26 crista26 Buna seara...eu sunt in proces de partaj cu fostul meu sot ...El a deschis procesul dar in aceea cerere de deschidere a procesului nu a specificat ca ... (vezi toată discuția)