buna ziua, vreau si eu sa va adresez o intrebare! prietenul meu este major, eu nu sunt insa. parintii mei nu au fost de acord cu relatia aceasta datorita faptului ca noi suntem veri de gradul 3 mai exact veri de gradul 8 pe linie colaterala. am fost batuta, jignita, injurata de parintii mei, si bineinteles eram pe punctul de a fi data afara din casa. m'am saturat de toate aceste probleme si m'am hotaratsa ma mut la el.in concluzie , el poate patii ceva daca ai mei vin cu politia, am omis, peste cateva luni fac 17 ani.MUUUULTUUUMESC! astept un raspuns va roooog!:((:(
intrucat sunteti minora va aflati sub tutela parintilor si acestia au dr sa depuna o plang pen impotr prietenului cel mai probabil pt intretin de rel sexuale cu un minor , seductie sau chiar si rapire (insa se poate demonstra in cursul urmar pen ca nu v-a retinut cu forta ci a fost din proprie initiativa )etc, pedepsite de codul penal. insa dc sustineti ca ati fost batuta poate mai puteti face un examen medico-legal sa se constate urmele lasate de lovituri, apoi sa va dresati dir pt protec copilului de pe raza orasului in care va aflati pt rele tratamente aplicate minorului
urmele nu mai exista.:( parintii mei continua sa il ameninte ca prin obtinerea unei decizii judecatoresti ii poate interzice sa mai calce in orasul unde locuiesc eu si prin contact vizual( sa ma intalnesc eu cu el) sa ii faca foarte mult rau.
l'au amenintat din toate punctele de vedere si imi este foarte frica sa nu pateasca ceva.
nu m'a obligat niciodata sa fac ceva, toate au decurs pt ca asa am vrut eu..
ajutati'maaaaa
NU veti avea niciun fel de probleme, pentru ca ati depasit varsta de 14 ani,ca raporturile intime au fost liber consimtite.
Daca relatia dintre dvs.nu a avut loc datorita unor promisuni de casatorie sau daca relatiile intime dintre dvs nu au avut loc in prezenta altor minori,nu exista niciun fel de consecinte juridice.
Daca gradul de rudenie este cel aratat de dvs,nu vor fi de asemeni,niciun fel de consecinte juridice sub aspectul incestului prev.de art.203 c.pen,intre dvs si concubin ,neexistand raporturi de rudenie in linie directa in intelesul legii
Totusi,ar trebui sa va ganditi serios la varsta dvs si la o eventuala adolescenta pierduta.
Alegerea va apartine
Corupere de minori ?
a1Me
Daca baiatu si fata au amandoi 17 ani si au intretinut relatii sexuale familia ei il poate da pe baiat la corupere de minori, am intretinut relatii sexuale cu ... (vezi toată discuția)