avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Accesare fonduri europene pentru intemeierea unei ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Accesare fonduri europene pentru intemeierea unei afaceri

Buna ziua,
Doresc sa imi fac o afacere prin acaparea de fonduri europene nerambursabile, mai precis m-am gandit la o crescatorie de prepelite. Va rog sa imi spuneti daca exista fonduri europene nerambursabile destinate acestui sector, sa imi oferiti cat mai multe detalii si eventual daca se poate adresele si nr de telefon ale unor firme de consultanta in domeniu.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Jurist TM , utilizator 15:56, 4 Noiembrie 2010
Dati un search pe Google pentru fonduri europene nerambursabile si veti afla tot ce va intereseaza:)
Ultima modificare: Joi, 4 Noiembrie 2010
Jurist TM, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl-d crescatorie de porci Kent8d Kent8d Buna ziua. Sunt un tanar de 23 ani.Am terminat anul trecut facultatea de Stiinte Economice, iar in prezent sunt masterand in domeniul Finantelor. Ma ... (vezi toată discuția)
Femeia antreprenor kikiritikos kikiritikos Buna ziua . Ma intereseaza un proiect cu fonduri nerambursabile pentru deschiderea unei firme care are ca scop ajutarea femeii sa devina antreprenor . Am ... (vezi toată discuția)
Idei de afaceri - infiintare gradinita (posibil accesare fonduri europene?) erdeicristina erdeicristina Buna ziua tuturor . vin din nou cu o intrebare .Va rog sa imi dati si mie niste sfaturi , in ceea ce priveste ideea de afacere ... am renuntat la serviciul meu ... (vezi toată discuția)