avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cazier patat sau nu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cazier patat sau nu?

accident rutier, victime, am fost gasit nevinovat si akum vreau sa stiu daca am cazierul patat sau nu?
Cel mai recent răspuns: Capitan Capitan , Consilier juridic 23:11, 12 Februarie 2008
Numai condamnarile penale se inscriu in cazier. Daca ai fost gasit nevinovat, atunci nu apare nimic in cazier, cum spui tu e "nepatat".
multumesc mult pentru raspuns
achiesez la raspunsul dat de andreea ! foarte pertinent!
Ultima modificare: Marți, 12 Februarie 2008
Capitan Capitan, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazierul dana73_76 dana73_76 daca cineva se stie patat dar nu e sigur si s-ar duce sa-si scoata cazierul si ar fi patat ar patii ceva ? l-ar prinde? (vezi toată discuția)
Cazier V8Power V8Power Buna seara.In urma cu mult timp,la varsta de 13 ani am provocat un accident rutier,aflandu-ma la volanul masinii tatalui meu.Accidentul a fost unul grav,fiind ... (vezi toată discuția)
Caz penal? marius_dan_09 marius_dan_09 Am primit o amenda am facut o prostie anu trecut am furat de la munca am recunoscut am platit amenda infractiunea va fi trcuta in cazier metionez ca este prima ... (vezi toată discuția)