avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cazier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cazier

Buna seara.In urma cu mult timp,la varsta de 13 ani am provocat un accident rutier,aflandu-ma la volanul masinii tatalui meu.Accidentul a fost unul grav,fiind nevoie de interventia descarcerarii.Din cauza starii de sanatate,nu mi s-a putut lua declaratii,acestea fiind luate dupa cateva luni cand implinisem varsta de 14 ani.Mi s-a facut dosar penal,acesta fiind dat in neurmarire penala.Intrebarea mea este,daca voi incerca sa dau pentru de soferi...cazierul meu va fi patat?Sau vor aparea probleme in vederea permisului de conducere?#-o
Ultima modificare: Duminică, 19 Iulie 2015
V8Power, utilizator
Cel mai recent răspuns: V8Power , utilizator 19:22, 20 Iulie 2015
Cazierul il ai doar atunci cand ai o condamnare ramasa definitiva de catre o instanta de judecata. Concluzia? Nu, nu ai cazierul patat.
Multumesc mult pentru raspuns.:):D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier scoala de soferi nite nite As dori sa stiu daca ai cazieru patat pentru furt calificat te afecteaza cu ceva la scoala de soferi? (vezi toată discuția)
Reabilitare- amanarea aplicarii pedepsei zaicaioan zaicaioan Buna ziua acuma ceva timp am fost prins la volan fara permis sub influenta alc. am fost condamnat anu l trecut ( 9/12 ) cu 9 luni suspendare pt art 335, 9 luni ... (vezi toată discuția)
Accident rutier gabrielp gabrielp Buna ziua, as dori sa ma ajutati cu niste informatii in legatura cu cazul meu. Trebuie sa precizez de la inceput ca nu am permis de conducere, cu toate ca nu ... (vezi toată discuția)