avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reabilitare- amanarea aplicarii pedepsei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reabilitare- amanarea aplicarii pedepsei

Buna ziua acuma ceva timp am fost prins la volan fara permis sub influenta alc. am fost condamnat anu l trecut ( 9/12 ) cu 9 luni suspendare pt art 335, 9 luni suspendare pt art 336 care 9 luni se contopesc + 3 luni in final un an si dupaia anularea aplicari pedepsei si mi a venit acasa sa ma prezint la serviciul de probatiune timp de 2 ani...Intrebarea mea este cand intervine reabilitarea de drept? Pentru ca am primit mai multe zvonuri sa zic asa ....si nu mai stiu ce sa cred #-o
Cel mai recent răspuns: zaicaioan , utilizator 02:56, 4 Ianuarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Amanarea aplicarii pedepsei se inscrie in cazierul judiciar conf. art 9. din legea cazierului judiciar si va apare in cazierul dvs. un interval de timp de 2 ani de la data ramanerii definitive a hotararii,
Pentru mai multe detalii lecturati aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
~ Conținut șters la cerere ~
Am inteles . mai am o intrebare cand pot sa sustin examenul auto ? atunci cand intervine reabilitarea?
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Amanarea aplicari pedepsei zaicaioan zaicaioan Buna ziua . A trecut 2 ani de cand am fost condamnat cu amanarea aplicari pedepsei pentru conducere fara permis sub inf alc. si tot 2 ani am primit la ... (vezi toată discuția)
Conducerea fara permis jhon.rapidistu jhon.rapidistu Am si eu o intrebare :Daca te prinde politia fara permis maipoti sustine ulterior examenul auto ? (vezi toată discuția)
Condamnat conducere fara permis, cand pot da de permis? isshmen isshmen Buna seara, In aprilie 2015 am fost condamnat la 2,6 ani cu suspendare, pentru conducere fara permis (eu neavand niciodata permis - desi am facut scoala si ... (vezi toată discuția)