avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reabilitare- amanarea aplicarii pedepsei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reabilitare- amanarea aplicarii pedepsei

Buna ziua acuma ceva timp am fost prins la volan fara permis sub influenta alc. am fost condamnat anu l trecut ( 9/12 ) cu 9 luni suspendare pt art 335, 9 luni suspendare pt art 336 care 9 luni se contopesc + 3 luni in final un an si dupaia anularea aplicari pedepsei si mi a venit acasa sa ma prezint la serviciul de probatiune timp de 2 ani...Intrebarea mea este cand intervine reabilitarea de drept? Pentru ca am primit mai multe zvonuri sa zic asa ....si nu mai stiu ce sa cred #-o
Cel mai recent răspuns: zaicaioan , utilizator 02:56, 4 Ianuarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Amanarea aplicarii pedepsei se inscrie in cazierul judiciar conf. art 9. din legea cazierului judiciar si va apare in cazierul dvs. un interval de timp de 2 ani de la data ramanerii definitive a hotararii,
Pentru mai multe detalii lecturati aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
Am inteles . mai am o intrebare cand pot sa sustin examenul auto ? atunci cand intervine reabilitarea?

Alte discuții în legătură

Eu am început școala de Șoferi profesioniști am luat cât ... florentinsm@ florentinsm@ Eu am început școala de Șoferi profesioniști am luat cât c dar între timp am avut un mandat de arestare european acum sunt liber și doresc a-mi ... (vezi toată discuția)
Cand pot da de permis? Daniel97 Daniel97 Buna an data de 20/aprilie /2019 o să mi se închidă dosarul întrebare oare as putea acuma sa ma înscriu la scoala de soferi Am avut 2 ani supraveghere. (vezi toată discuția)
Pot da pentru permis? teo_mariana teo_mariana as dori sa stiu daca ma pot inscrie la scoala de soferi daca in anul 2008,am savarsit infractiuni de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul ne avand ... (vezi toată discuția)