avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reabilitare- amanarea aplicarii pedepsei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reabilitare- amanarea aplicarii pedepsei

Buna ziua acuma ceva timp am fost prins la volan fara permis sub influenta alc. am fost condamnat anu l trecut ( 9/12 ) cu 9 luni suspendare pt art 335, 9 luni suspendare pt art 336 care 9 luni se contopesc + 3 luni in final un an si dupaia anularea aplicari pedepsei si mi a venit acasa sa ma prezint la serviciul de probatiune timp de 2 ani...Intrebarea mea este cand intervine reabilitarea de drept? Pentru ca am primit mai multe zvonuri sa zic asa ....si nu mai stiu ce sa cred #-o
Cel mai recent răspuns: zaicaioan , utilizator 02:56, 4 Ianuarie 2017
Ce sa zic a mai trecut ceva timp de cand nu am intrat pe acest site dar tin sa va anunt ca in caras - severin multi mi or spus ca trebuie sa am cazierul curat ca sa pot sustine examenul auto... in fine ma m mutat in timis si am facut scoala de soferi cu cazierul patat si am putut sustine examenul auto ...Tin sa recunosc ca am fost indrumat de un politist ce sa fac si cu acest domn am facut si scoala de soferi ....
Ultima modificare: Miercuri, 4 Ianuarie 2017
zaicaioan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eu am început școala de Șoferi profesioniști am luat cât ... florentinsm@ florentinsm@ Eu am început școala de Șoferi profesioniști am luat cât c dar între timp am avut un mandat de arestare european acum sunt liber și doresc a-mi ... (vezi toată discuția)
Cand pot da de permis? Daniel97 Daniel97 Buna an data de 20/aprilie /2019 o să mi se închidă dosarul întrebare oare as putea acuma sa ma înscriu la scoala de soferi Am avut 2 ani supraveghere. (vezi toată discuția)
Pot da pentru permis? teo_mariana teo_mariana as dori sa stiu daca ma pot inscrie la scoala de soferi daca in anul 2008,am savarsit infractiuni de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul ne avand ... (vezi toată discuția)