avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie crestere copil studenta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie crestere copil studenta

am ramas gravida si sunt anul 4 la facultate la zi,dar am facut greseala de a ma angaja cu carte de munca acum o luna,mi am dat demisia.mai pot lua indemnizatie,o sa ma inscriu si la master dupa licenta tot la zi.astept un raspuns.va multumesc.

Alte discuții în legătură

Somaj dupa master dny12 dny12 buna ziua! intr-o saptamana trebuie sa sustin disertatia pentru a obtine diploma de master. as dori sa ma inscriu pentru a beneficia de somaj. locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Viitoare mama studenta, cum pot beneficia de indemnizatie ? CristinaIoanaPopescu CristinaIoanaPopescu Buna ziua, anul acesta am absolvit o facultate la zi insa datorita sanatatii mamei nu pot pleca la bucuresti pentru a da examenul de licenta. Facultatea care ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil ionela14 ionela14 Buna ziua , sunt insarcinata in 4 saptamani si peste aproximativ 2 saptamani urmeaza sa sustin examenul de licenta pe care insa trebuia sa il dau anul trecut ... (vezi toată discuția)