avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii regulament intern
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

regulament intern

buna ziua,
in urma unui control de la itm , ne-a fost cerut regulamentul intern al societatii;
cei de la control ne-au cerut sa introducem in regulamentul intern de sanctiuni disciplinare pentru angajatii care incalca demnitatea personala a altor salariati prin crearea de medii degradante, de intimidare, de ostilitate, de umilire sau ofensare conform art.12 alin.1 din Legea 202/2002 republicata.
vreau sa precizez ca in regulament am descris abaterile , procedura de sanctionare disciplinara ;
daca s-a confruntat cineva cu aceasta situatie , ce sanctiuni disciplinare se aplica in acest caz??
multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:36, 4 Noiembrie 2010
In functie de gravitatea faptei stabiliti care dintre sanctiunile prevazute de Codul muncii (art.264) o veti aplica fiecareia dintre abaterile prevazute in R.I.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiuni disciplinare stromelectro stromelectro Buna ziua Imi puteti spune ce sanctiuni disciplinare, in conditiile prevazute de lege, se pot da angajatilor care incalca demnitatea personala a altor ... (vezi toată discuția)
Temei legal monicamonica monicamonica Buna ziua, imi puteti spune va rog daca este vreun temei legal in care se poate actiona in cazul in care la locul de munca unele persoane au spus neadevaruri ... (vezi toată discuția)
Jigniri adresate angajatilor kamiutz kamiutz Seful nostru este din alta tara si ne jigneste la tot pasul. \\"sunteti facuti/nascuti doar ca sa deranjati! \\" ; \\"romani de cacat! \\" ; \\"sunteti ... (vezi toată discuția)