Poate cineva sa-mi spuna cam cat dureaza de la pronuntarea divortului pana primesc hotararea acasa?Concret divortul meu s-a pronuntat pe 12 decembrie 2007 si nu am primit pana acum nimic.Ce pot sa fac ca sa aflu ce s-a hotarat,unde sa ma duc?Sau cat sa mai astept?
Multumiri.
Teoretic, comunicarea se va face în termen de 7 zile de la pronunţarea hotărârii, numai in cazul in care este necesar pentru curgerea termenului de exercitare a apelului sau recursului.
Motivarea unei hotarari se face în termen de cel mult 30 de zile de la pronunţare.
Daca doriti sa stiti ce a pronuntat instanta, va puteti duce la arhiva instantei si sa va uitati in condica de sedinte din data 12 decembrie 2007. In condica este trecuta minuta - hotararea pe scurt a instantei - redactata cu ocazia deliberării.
Cum se comunica, elis, o hotarare neredactata? :O
Adica ea nu e motivata si scrisa in intregime pe hartie, da' se trimite partii? Cum? Prin eter?
#-o
Dureaza, doamna, daca va intereseaza urgentarea, mergeti si depuneti o cerere in acest sens. Sau, mai bine si cu efect mai rapid, mergeti si vorbiti cu grefierul de la ultima sedinta... De regula inteleg situatiile...