avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... hotarare divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

hotarare divort

Poate cineva sa-mi spuna cam cat dureaza de la pronuntarea divortului pana primesc hotararea acasa?Concret divortul meu s-a pronuntat pe 12 decembrie 2007 si nu am primit pana acum nimic.Ce pot sa fac ca sa aflu ce s-a hotarat,unde sa ma duc?Sau cat sa mai astept?
Multumiri.
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 17:31, 12 Februarie 2008
depinde cat este e incarcata instanta

daca nu vine saptamana asta, ar fi bine sa va interesati la instanta
Teoretic, comunicarea se va face în termen de 7 zile de la pronunţarea hotărârii, numai in cazul in care este necesar pentru curgerea termenului de exercitare a apelului sau recursului.
Motivarea unei hotarari se face în termen de cel mult 30 de zile de la pronunţare.
Daca doriti sa stiti ce a pronuntat instanta, va puteti duce la arhiva instantei si sa va uitati in condica de sedinte din data 12 decembrie 2007. In condica este trecuta minuta - hotararea pe scurt a instantei - redactata cu ocazia deliberării.
Ultima modificare: Luni, 11 Februarie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cum se comunica, elis, o hotarare neredactata? :O
Adica ea nu e motivata si scrisa in intregime pe hartie, da' se trimite partii? Cum? Prin eter?
#-o
Dureaza, doamna, daca va intereseaza urgentarea, mergeti si depuneti o cerere in acest sens. Sau, mai bine si cu efect mai rapid, mergeti si vorbiti cu grefierul de la ultima sedinta... De regula inteleg situatiile...
pentru solutie incercati
[ link extern ] >

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot consulta hot judec ramasa in pronuntare? boldea_d boldea_d va rog daca imi puteti spune unde as putea sa consult decizia judecatorului ramas in pronuntare? judecatorul a spus ca ramane in pronuntare (judecatorie) si ma ... (vezi toată discuția)
Prezenta la darea sentintei resursesbc resursesbc Vineri am avut un termen de judecata(in materie civila) la care judecatorul a spus ca va pronunta hotararea peste o saptamana. Acest lucru se va face in ... (vezi toată discuția)
Pronuntarea in procesul civil Anca Puma Anca Puma Va rog frumos, cine poate sa-mi spuna si mie care este regula intr-un proces civil in ceea ce priveste pronuntarea, aceasta se face in sedinta publica sau ... (vezi toată discuția)