avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestatie impotriva deciziei emise de comisia de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestatie impotriva deciziei emise de comisia de expertiza (model)

buna ziua.....cu respect.. va rog cum se face o contestatie(model) la decizia comisiei de expertiza privind neacordarea unui grad de invaliditate de care ar trebui sa beneficiez....va multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 20:12, 4 Noiembrie 2010
Intra-ti pe model-de.ro,apoi pe model contestatie,apoi detalii.Acolo gasiti model de contestatie decizie incadrare grad de handicap.Sper sa va ajute cu ceva.O seara buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate Bob67 Bob67 Buna ziua ! Am 46 de ani si sunt bolnav de insuficienta renala cronica -stadiu terminal din anul 2012 fiind dependent de dializa de 3 ori pe saptamana . Tot ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva deciziei de schimbare a gradului de invaliditate stelyan stelyan buna ziua....am 44 de ani si de 18 ani sunt pensionat medical (tbc) iar de 5 ani sunt cu gradul 1 de invaliditate....recent am avut revizuirea la comisia de ... (vezi toată discuția)
Contestatie sau proces contra cjpas Tavya Tavya Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu sfat si informatii in urmatorul caz. [b]Mama mea, varsta 51 ani, 29 ani vechime in munca[/b], mama a 3 copii, a primit ... (vezi toată discuția)