avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu banca

credit de nevoi personale fara garanti ma poate executa silit daca plec din tara
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 12:42, 5 Noiembrie 2010
daca aveti bunuri pe numele dvs va poate executa silit pt a-si recupera debitul.
Daca nu ma insel cred ca vrei un fel de "sa nu fi judecat in lipsa", care se aplica la drept penal. Nu este asa in cazul tau, asa cum a spus athe. La codul de procedura civila notificarea se poata lasa si la administratorul blocului, si pe publicitatea. Mai ales, daca vrei sa pleci un creditor poate inaintez procedura mai repede, vid art 382 si 383 din aceste codul
Cred ca ar trebuie sa gasesc alta solutia...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de garantie-imobil????? eukyra eukyra In cazul unui imprumut la o banca,sa spunem un credit de nevoi personale,fara garantii,obtinut doar in baza unei adeverinte de venit,as dori sa stiu,cum poate ... (vezi toată discuția)
Urmari executare silita alexa1305 alexa1305 Buna seara.Am un credit destul de maricel la o banca greceasca...povestea este lunga:intarzieri,neplata la timp,etc, din cauza problemelor financiare.Mi-au pus ... (vezi toată discuția)
Prescriere credite nevoi personale pixuletz pixuletz Buna ziua! As dori un sfat real despre creditele de nevoi personale, daca si cand se prescriu acestea daca imprumutatul nu mai poate plati acele credite nici ... (vezi toată discuția)