avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proprietate privata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proprietate privata

Statul comunist a luat familiei mele mai multe terenuri pe care a facut ba complex comercial,ba centrul de fructe.Am acte pe o proprietate care trece prin fata,in incinta,complexului comercial se continua pe un drum public si se opreste undeva intr-un rauPot sa mai recuperez acel teren sau sa fiu macar despagubit?Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: silviu29 , utilizator 21:20, 4 Noiembrie 2010
din ce relatati e teren intravilan, nu? puteti promova in instanta o actiune in revendicare prin care sa solicitati restituirea terenului.
da este teren in centrul comunei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mai am drum acces mialisa mialisa Am un teren intravilan,care avea pe vremea comunismului un drum de acces la strada principala(atunci locuiam acolo,dar am fost inundati,cei de la asigurari pe ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate Mihut Nicolae Mihut Nicolae Ce se intampla daca terenurile inscrise si aprobate in anexa 2a (in cazul meu in suprafata totala de 6,02 ha) nu corespund cu suprafetele inscrise in Procesul ... (vezi toată discuția)
Retrocedare intravilan dupa expirarea termenului din 30 noiembrie 2005 AndreiKer AndreiKer Buna seara, V-as cere sfatul intr-o alta problema si mai complicata privind un teren intravilan. Strabunica avea doua case pe doua intravilane invecinate ... (vezi toată discuția)