avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Specialisti in domeniul juridic
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Specialisti in domeniul juridic

Ce parere aveti?
- Potrivit Structurii Clasificarii Ocupatiilor, postata pe site-ul Ministerului Muncii, meseriile de jurist sau consilier juridic nu mai sunt necesare, fiind numiti, la capitolul 261 - "Specialisti in domeniul juridic", numai avocatii si magistratii (judecatori, procurori) si "specialisti in domeniul juridic neclasificati in grupele de baza anterioare".-
Hotararea va intra in vigoare de la 1 ianuarie 2011
Cel mai recent răspuns: Bojan I.M. , Mediator 13:42, 5 Noiembrie 2010
o parere proasta...despre cei ce nu sunt atenti cand citesc un proiect de lege.

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expert jurist, cor 261903 sau consilier juridic, cor 261103 danuza_dodo danuza_dodo Buna seara. Spuneti-mi va rog frumos care este diferenta dintre Expert jurist, COR 261903 si Consilier juridic, COR 261103? Conform Legii 36/1995 a notarilor ... (vezi toată discuția)
Care este forma corecta in cartea de munca? jurist sau consilier juridic? meerceea meerceea Am o simpla intrebare...care este forma corecta in cartea de munca? jurist sau consilier juridic? exista vreo lege in care se stipuleaza?ms (vezi toată discuția)
Magistratura sau multinationala? ce sfat imi dati? 10x BogdanLupu BogdanLupu #-o#-o hey there, din experienta dvs ce sfat imi dati?! imi place mult dreptul penal si procesual penal, doresc sa imi dau licenta in acest domeniu, consider ... (vezi toată discuția)