Interventie moderator:
:rtfm:
oachim nicoleta:
Ca sa intelegeti raspunsurile noastre si sa fie continuitate in ele, va rog sa puneti intrebari pe aceeasi problema tot pe acest topic, folosind butonul "raspunde"
oachim nicoleta a scris:
daca am justificare cu privire la refuzul unui loc de munca unde trebuie sa adresez pentru a primi indemnizatia de șomaj?avand in vedere ca AJOFM-ul mi-a sugerat sa cerere de renuntare la indemnizatie.
1. Asa cum v-am spus mai sus, si v-am dat si textele de lege, cred ca refuzul dvs. este justificat daca motivati prin conditiile de munca, salariul mic, programul de lucru.
2. Sa nu motivati cu bona sau cu existenta altui copil. Si alti parinti au mai multi copii si nu au bone.
3. Va duceti la AJOFM si declarati motivele refuzului de loc de munca. Poate sa va sugereze multe dar nu trebuie sa fiti si de acord cu sugestiile. Insistati sa reluati plata indemnizatiei de somaj.
4. Puteti incerca, cum a zis si colegul @new_2009, ca pe dispozitia de repartitie angajatorul sa scrie ca nu va angajeaza (are acolo un loc special pentru asta).