avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... mai primesc somaj daca am refuzat un loc de munca?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

mai primesc somaj daca am refuzat un loc de munca?

buna ziua !am refuzat un loc de munca deoarece programul era foarte lung si cupridea si ture de noapte.conditiile de munca lasau de dorit( adica era bataie de joc)am un copil de 2 ani pe care nu-l pot lasa sigur, nu-mi permit o bona.mai pot beneficia de indemnizatia de șomaj in acest caz? se mai poate face ceva?:sorry:
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:36, 8 Noiembrie 2010
Ma bucur pentru ca ati rezolvat problema! Sa nu mai aveti asemenea probleme niciodata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme somaj carrmenn2 carrmenn2 Buna ziua! Sunt somera si m-am bucurat tare cand am primit de la AJOFM repartitie catre o societate pt. angajare (vanzatoare). Bucuria s-a transformat in ... (vezi toată discuția)
Sunt obligat sa accept absolut orice loc de munca? liviu f liviu f Buna ziua. As vrea sa stiu daca, din situatia mea de somer, pot sa refuz absolut orice oferta de munca pe care poate sa mi-o ofere AJOFM, raminind somer pina ... (vezi toată discuția)
Refuzul unui loc de munca oferit de cei de la somaj Iuli_ana Iuli_ana Buna ziua, Fiind in somaj am fost trimis de catre AJOFM Cluj (eu fiind din Cluj Napoca) la o companie anume, la care am aflat ca vor sa ma trimita la un sat ... (vezi toată discuția)