avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... mai primesc somaj daca am refuzat un loc de munca?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

mai primesc somaj daca am refuzat un loc de munca?

buna ziua !am refuzat un loc de munca deoarece programul era foarte lung si cupridea si ture de noapte.conditiile de munca lasau de dorit( adica era bataie de joc)am un copil de 2 ani pe care nu-l pot lasa sigur, nu-mi permit o bona.mai pot beneficia de indemnizatia de șomaj in acest caz? se mai poate face ceva?:sorry:
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:36, 8 Noiembrie 2010
dupa ce fac aceasta scrisoare si prin absurd nu rezolv nimic cum procedez?
Daca primiti raspunsul, in scris, ca nu vi se reda indemnizatia de somaj aveti doua posibilitati:
- lasati totul asa cum este;
- daca doriti sa dati AJOFM in judecata, contactati un avocat.
buna seara!am gasit pe forum un caz asemanator cu al meu, jn sensul ca era vorba despre refuzul unei repartii.persoana respectiva a fost sfatuita sa declare motivele refuzului.acest lucru se face varbal sau in scris?
1. Pai, nu asta va spusei si eu mai inainte?
2. Faceti cum doreste AJOFM, dar in cazul dvs. ar fi bine sa faceti in scris, depuneti actul la AJOFM si cereti numar de inregistrare.
buna seara!imi pare sincer rau ca vam intrebat de mai multe ori un lucru, am unbebe mic si foarte energic care nu ma lasa sa ma concentrez.va multumesc din suflet pentru sfaturi si sa stiți ca am primit raspuns la scrisoare.am fost repusa in drepturi adica imediat ce am dus scrisoarea.

Alte discuții în legătură

Probleme somaj carrmenn2 carrmenn2 Buna ziua! Sunt somera si m-am bucurat tare cand am primit de la AJOFM repartitie catre o societate pt. angajare (vanzatoare). Bucuria s-a transformat in ... (vezi toată discuția)
Sunt obligat sa accept absolut orice loc de munca? liviu f liviu f Buna ziua. As vrea sa stiu daca, din situatia mea de somer, pot sa refuz absolut orice oferta de munca pe care poate sa mi-o ofere AJOFM, raminind somer pina ... (vezi toată discuția)
Refuzul unui loc de munca oferit de cei de la somaj Iuli_ana Iuli_ana Buna ziua, Fiind in somaj am fost trimis de catre AJOFM Cluj (eu fiind din Cluj Napoca) la o companie anume, la care am aflat ca vor sa ma trimita la un sat ... (vezi toată discuția)