avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cultură generală ADRIAN PAUNESCU
Discuție deschisă în Cultură generală

ADRIAN PAUNESCU

Astazi am pierdut ceva care a trait si va trai in subconstientul nostru mereu! ;- ADRIAN PAUNESCU !
90% dintre cei care ne exprimam parerile pe-aici, L-am cunoscut !
I-am trimis un e-mail Presedintelui Romaniei !

Faceti ca ceea ce am cerut, sa se intample!

"Domnule Presedinte,
Nu v-am spus "La Multi Ani!" ca de obicei !

Astazi nu mai are nici un farmec !

Daca la moartea lui Eminescu, Creanga, Gheorghe Cozorici,Dem Radulescu, Amza Pellea, Gheorghe Dinica si multi altii, ne-am manifestat durerea prin aplauze,

Haideti sa dam o postuma recunostinta acestor oameni si, macar in ziua inmormintarii, sa decretam DOLIU NATIONAL !

Merita mai mult asta decat sa le cumparam cartile si CD-urile dupa ce nu mai sunt !

Se vor duce si Florin Piersic, si Tamara Buciuceanu, si artistii de opera, si altii.

STIU ca erati pe mare si cand va era dor de casa va gandeati si poate citeati poeziile lui Adrian Paunescu !
Cenaclul "Flacara" a fost si la Constanta, si la Suceava si nu cred ca ati lipsit de la spectacole !

Fetele dumneavoastra (ca si fiica mea) nu cred ca au apucat si pot contabiliza o mare pierdere in viata lor!

Procedati cum credeti ca este mai bine ! "

Alte discuții în legătură

A murit poetul adrian paunescu rosu gheorghe rosu gheorghe Incepand de astazi Flacara poeziei lui ADRIAN PAUNESCU nu mai palpaie, dar ne va lumina neincetat. Odihna vesnica neobositului poet! (vezi toată discuția)
Teatrul romanesc de altadata...  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Haideti sa incercam impreuna sa ne aducem aminte de cele mai frumoase secvente din teatrul romanesc, de marii titani ai scenei noaste artistice. Eu imi aduc ... (vezi toată discuția)
Cel mai bun actor roman? ContSters176126 ContSters176126 de Toma Caragiu va mai aduceti aminte?de Birlic?etc.,etc, nu stiu daca e potrivit cel mai ,cea mai!multi au fost sau sant buni. (vezi toată discuția)