avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident in germania
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident in germania

am avut in luna iunie un accident in germania, din vina unei domnisoare de acolo...pana acum inca nu am fost despagubit ....brasov
buna. ma numesc Emanuel si am avut un accident in germania dintre care ma dat pe mine vinovat. Masina cu care am facut accident nu e pe numele meu ci pe un prieten deal meu dar si el a fost prezent la accident. Persoana pe care iam avariat autoturismul a trimis la asiguratorul meu daunele si nu a fost despagubit. Imi puteti spune si mie de ce asiguratorul meu nu la despagubit ? ca asigurarea iam inmanato persoanei pagubite.
Nu putem ghici, cauzele pot fi multiple, atat reale cat si inventate (de combatut).Incercati sa aflati cauza direct de la asiguratorul de raspundere civila auto(emitentul politei in discutie)
Am reusit sa dau de asiguratorul meu si domni de acolo au zis ca ei platesc pagubele dar accidentul a fost in noiembri 2012 si pana acuma iunie 2013 nau platit. Persoana al carei masini eu am busit ma dat in judecata ca sa platesc daunele , dar repet masina nu e pe numele meu e pe al unui prieten de al meu si este asigurata iam dat si asigurarea omului....Am eu vreo vina de ce ma dat pe mkine in judecata si nu a dat asiguratorul sau prioprietarul masini? ce pot face in situatia asta ?
Bună seara , am lăsat mașina parcată pe stradă în Germania și o domnișoară a dat cu spatele și mi-a lovit mașina în fața , daunele nu sunt mari , o zgârietură , dar ea zice ca din cauza ei nu este nici o zgârietură , ca cea existentă , era deja acolo și mi-a lăsat o foaie în parbriz cu numele și numărul de telefon și cum a avut loc accidentul …. După ce i-am trimis un mesaj să îmi dea numărul de asigurare mi-a zis ca îl trimite și după 4 ore mi-a scris ca ea a raportat incidentul și ca nu imi da nici un număr ca nu e din cauza ei . Ce ar trebui sa fac eu acum daca ma poate ajuta cineva ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident in perugia costicatanta costicatanta BUNA ZIUA! AM APELAT LA DV IN SPERANTA CA MA VETI AJUTA! ANUL TRECUT IN NOIEMBRIE AM AVUT UN ACCIDENT CU MASINA IN ITALIA! MASINA MEA ARE ASIGURARE IN RO AM ... (vezi toată discuția)
Cum se cer daunele morale in caz de accident rutier? almaxwell almaxwell Am fost implicat intr-un accident pe autostrada M5, langa Budapesta, fiind lovit din spate de un autoturism care a lovit si alte masini. Ma aflam pe prima ... (vezi toată discuția)
Probleme despagubire casco credit europe asigurari-reasigurari lupu1978 lupu1978 As dori sa relatez cele intamplate de mine cu cei de la Credit Europe Asigurari-Reasigurari. In data de 06.10.2010 am incheiat o polita casco la renumita ... (vezi toată discuția)