avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Accesul restrictionat pe domeniul public
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Accesul restrictionat pe domeniul public

In urma cu doi ani am cumparat un teren intravilan cu singura cale de acces pe o sraduta ingusta [3.8m] si neamenajata pe care era o restrictie de tonaj 3.5t .Deoarece doresc sa consruiesc in acel loc ,fac o solicitare scrisa spre SPADPP [Primarie] in care cer autorizatie de trecere peste aceasta restictie in vederea amenajarii terenului . Dupa 6 luni primesc o adresa din partea Comisiei de sistematizare rutiera a orasului in care mi se acorda posibilitatea de a trece cu masini si utilaje pana la 16t cu autorizatii pe o zi/nr de masina .Nu folosesc aceasta posibilitate pana acum o saptamana ,iar cand cer o astfel de autorizatie ,pentru un escavator de 7t ,mi se refuza . Mentionez ca am autorizatie de constructie si permis de spargere pentru realizarea unui bransament la reteaua de apa si canalizare a orasului. Explicatia celor de la SPADPP a fost ca in ultima reuniune a celor di Comisia de sistematizare rutiera s-a hotarat schimbarea restrictiei de la 3.5 la 1.5 t ,la solicitarea veciilor de pe marginea strazii [2 familii] si ca acestia i-ar fi dat in judecata pentru aceasta si pentru crapaturile de pe casele lor .Ultima hotarare a comisiei nu a fost semnata de primar si deci nu a intrat in vigoare .daca se va pune in aplicare eu nu voi putea trece nici cu autoturismul meu Dacia Logan care depaseste MMA de1.5t. daca ma puteti sfatui va multumesc anticipat.:">
Cel mai recent răspuns: ioandomaneantu , utilizator 12:32, 6 Noiembrie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. as avea nevoie de sprijinul si expertiza comunitatii ... Horus Horus Buna ziua. As avea nevoie de sprijinul si expertiza comunitatii pe urmatoarea: Cum se poate reglementa accesul(limita de tonaj, viteza, inaltime, chiar si ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)
Amenajare cale de acces proprietatea primariei krristy krristy Am incercat sa caut un post asemanator insa nu am gasit. Daca exista va cer scuze:\"> Problema mea este urmatoarea: sunt proprietarul unui imobil situat in ... (vezi toată discuția)