avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce este de facut in cazul cand sotia are ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce este de facut in cazul cand sotia are probleme psihice ?

Ce este de facut in cazul in care sotia are probleme psihice si refuza sa mearga la doctor mai ales ca la mijloc se afla si un copil minor ?:">
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 13:14, 12 Noiembrie 2010
daca nu o puteti determina dvs, atunci incercati s-o determine cineva din familie...eventual parintii sau o buna prietena...daca nu, nu aveti ce face.
daca nu o puteti convinge sa mearga la psihiatru incercati cu varianta psihologului.
dupa parerea mea,depinde de dvs cum ii solicitati acest fapt...daca ii spuneti ca are nevoie de un psihiatru in momentele tansionate intre dvs sigur nu va asculta,incercati sa-i explicati intr-un moment mai placut....spunet-i ca e vb doar de un tratament acasa,nu necesita spitalizare...
~ Conținut șters la cerere ~
Mai de mult a fost si Salvarea dar a refuzat sa mearga la spital .

Alte discuții în legătură

Lipsa discernamant Ninanina18 Ninanina18 Buna ziua. Am sa incerc sa fiu cat mai scurta in relatare. Mama mea este destul de bolnava, diagnosticata cu diabet, de la diabet au aparut multiple ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi ajut sotia? anonim2009 anonim2009 buna ziua in urma cu 1 saptamana pe 19- sotia mea - a fost luata cu acord sau fara nu stiu- de acasa si a mers la parinti. La acel moment eram plecat din ... (vezi toată discuția)
Copil problema desperadoxyz desperadoxyz Va salut! M-as bucura daca ma-ti putea ajuta cu o problema. Este vorba de un copil minor de 15 ani care fuge noaptea din casa, nu vrea sa mearga la scoala, se ... (vezi toată discuția)