avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Ce isi doreste un avocat de la noul Decan al Baroului ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Ce isi doreste un avocat de la noul Decan al Baroului Bucuresti?

Dat fiind ca se apropie alegerile pentru noul Decan al Baroului Bucuresti, hai sa ne gandim ce asteapta un avocat de la un Decan de barou.

Care sunt problemele reale pe care le intampina avocatii din Bucuresti? Si pe care, bineinteles, le poate rezolva Baroul si Decanul sau.

As incepe eu cu o propunere: sa faca cumva sa elimine cozile de la plata taxelor de la Baroul Bucuresti. Si, in plus, as mai tine mult la relaxarea doamnelor casiere, care uneori sunt cam energice in exprimare.

Ce spuneti?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 18:00, 5 Martie 2008
admin a scris:
As incepe eu cu o propunere: sa faca cumva sa elimine cozile de la plata taxelor de la Baroul Bucuresti. Si, in plus, as mai tine mult la relaxarea doamnelor casiere, care uneori sunt cam energice in exprimare.

Asta cred ca e una din cele mai mici probleme. Solutia e internet banking :)

Eu as vrea sa se ocupe de informarea corecta si transparenta a avocatilor. Sa faca naibii un site decent, sa aiba RSS sau abonare la noutati, sa foloseasca la ceva adresele de email pe care cu totii le completam in formulare.
:)) Cat optimism...

Eu as vrea ca decanul sa fie un necunoscut in lumea avocaturii. Si sa fie tanar...
As mai vrea, in visul meu asta frumos, sa fie date afara cele doua casiere. Au lipsa de bun simt sa-ti spuna sa-ti inchizi telefonul mobil cand stai la coada!!!! :OAdica, daca pe mine nu ma gaseste clientu', nu am bani. N-am bani, nu dau la barou. Nu dau, mataluta n-ai post. Ce e asa de greu?
Si, corect, daca ar fi o munca... Da bagi acolo un nume, iti apare o lista de luni, tu tre' sa bagi o cifra scrisa de avocat pe hartiile lu' peste, apoi sa mai dai un enter!!! Pentru asta, e cam deranjant sa-ti spuna sa inchizi telefoanele mobile!

Si sa vezi chestie: de ani de zile mi se spune cand ajung la rand ca tre' sa am bani ficsi! Tanti, vezi acolo, de ani de zile vin aicisilea, daca repeti mereu, crezi ca imi intra in sistem, automat? Adica, de ani de zile zici si eu nu ascult. :O Ce rost mai are?
S-a suparat o doamna casiera cand am spus ca am marunti, da' ii tin pentru xerox, am niste acte la mine de copiat! :)) Pai... asa era!

Nu mai stiu ce mai vreau, as vrea sa fie o epidemie care sa-i lase in viata numai pe cei care sunt normali... :(( Slabe sanse... ca decanul, oricare va fi el, va fi mort la chestia asta... :O O fi inceput deja?!

Scuze, nu e ca nu iau ideea in serios, da' cand m-apuc de scris pe subiecte de-astea, ies prostii. O sa revin dupa ce mai reflectez.
Asta cred ca e una din cele mai mici probleme. Solutia e internet banking :)

O sa vezi ca uneori iti pierd hartiile. Ca altfel, cu ibanking-ul as fi cel mai fericit om din lume.

In privinta siteului, de acord. Noi ne-am oferit sa fim platforma de comunicare pentru ei. Asteptam un raspuns :D
Ei, acum... vrei sa ocolesc saitu'? Ce comunicare, crezi ca daca ar vrea n-ar comunica? Tu crezi ca avocatii nu dau feedback? :))
Din pacate, e ca o nuca aruncata in perete: ajunge langa si nici naiba nu o ridica. ;)
admin a scris:
O sa vezi ca uneori iti pierd hartiile. Ca altfel, cu ibanking-ul as fi cel mai fericit om din lume.

Asta sincer nu e problema mea si refuz sa le duc grija pentru eventuala lor culpa. Oricum eu am hartiile mele si la nevoie de mai dau un set de copii. Ca sa nu mai vorbim ca e ABERANT ca dupa ce platesti in cont si se vede clar cine a platit si ce, sa le mai trimiti copie dupa OP! Plus faze de genul "ce e asta domnisoara, nu asa arata un OP!" "normal, e chitanta de SelfBank" plus o privire foaaaaaaaaarte neincrezatoare din partea doamnei respective...

Alte discuții în legătură

Alegeri decan si consiliu in cadrul baroului bucuresti 2011. Cabinet de avocat Matei Laura Cabinet de avocat Matei Laura Adunarea generala electiva si ordinara a avocatilor Baroului Bucuresti, va decide cine va fii noul Decan si noul Consiliu al Baroului Bucuresti. Nu va lasati ... (vezi toată discuția)
Locuri subventionate pentru avocatii stagiari la conferinta avocatnet.ro Alin Popescu Alin Popescu Avocatnet.ro ofera, petnru avocatii stagiari si nou-intratii in Barourile din tara 10 locuri cu pret subventionat (300 de ron + TVA, spre deosebire de pretul ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere sau ce? nelugigi nelugigi Buna seara. Am si eu o mica problema. Problema mea este legata de un prieten bun. Culmea culmilor e si avocat pe deasupra... :(( Zilele trecute m-a sunat, ... (vezi toată discuția)