avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... diurna externa
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

diurna externa

Buna ziua!
Va rog sa-mi precizati , pentru o Intreprindere Individuala , care este suma deductibila pt diurna si cazare in Austria, de la 1 iulie 2010?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 11:37, 7 Noiembrie 2010
Nivelul diurnei, din punct de vedere al deductibilitatii cheltuielilor, se situeaza la nivelul de 2,5 X Diurna legala pentru categoria I si este in suma de 35 euro

Act normativ: Hotarare nr. 518 din 10/07/1995 privind unele drepturi si obligatii ale personalului roman trimis in strainatate pentru indeplinirea unor misiuni cu caracter temporar
deductibilitatea diminuata cu 25% din 01.07.2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul - diurna 2011 - amsterdam camelia_mihai camelia_mihai Buna ziua, Duminica 13 martie plec pentru 4 zile in interes de serviciu in Amsterdam si as vrea sa stiu care este calculul diurnei pentru Amsterdam in ... (vezi toată discuția)
Drepturi diurna pentru deplasare in exteriorul tari. tanasiecristian tanasiecristian Buna ziua.am avut contract de munca cu o firma de transport din Romania desfasurindu-mi activitatea pe teritoriul U.E. vreau sa intreb daca am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Diurna legala ContSters170028 ContSters170028 Care este valoarea diurnei legale, pentru deplasari interne? Stiti cumva si legea in care gasesc? Va multumesc. (vezi toată discuția)