avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ESTE POSIBIL? Pasaport...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ESTE POSIBIL? Pasaport...

buna seara,se poate face pasaportul in alta tara ,daca ap cartea de identitate(germania)va multumesc.
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 21:54, 13 Noiembrie 2010
Ceea ce ti a spus este un document de calatorie, dar mai este pozibil si un pasaport simplu si normal si pentru rezedint acolo, si uno provisorio. Poti sa te adresez la pag web a ambasadei romana in Munich de exemplu. si vei gasi informatia completa.

De alta parte, noua procedura de eliberare a pasapoartelor electronice si a titlurilor de calatorie presupune prezenta obligatorie a solicitantului la sediul consulatului, inclusiv a minorilor, avand in vedere ca este necesara prelevarea amprentelor, fotografia si semnatura digitala. De asemenea, este necesara prezentarea in original a tuturor actelor necesare eliberarii documentelor de calatorie.
Conform normelor legale in vigoare eliberarea pasaportului poate fi ceruta in Germania dar numai titularul poate ridica acest document.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna. acte pierdute in strainatate - ce trebuie facut? blankab blankab am si eu nevoie de putin ajutor.in urma cu cateva zile o cunostinta care se afla la munca in strainatate si-a pierdut portofelul cu acte.Va rog sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)
Documente necesare eliberare pasaport simplu electronic alina_25 alina_25 Care sunt documentele necesare pentru elibererea de pasaport simplu electronic? Multumesc! (vezi toată discuția)
Pasaport/buletin raduaw raduaw Buna,momentan am PASAPORT cu domiciliul in GERMANIA,buletinul am renuntat la el cand mi-am facut acest Pasaport cu o hartie de la primarie din Germania ca am ... (vezi toată discuția)