avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... reducerea perioadei de suapendare a permisului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

reducerea perioadei de suapendare a permisului

buna seara.....in seara zilei de 16ian. dupa ce am terminat serviciul am oprit la un local situat la100-150m de locuinta...am baut o bere,dupa care am urcat in masina si spre casa.La colt..pac..agentul. dupa mine ,am suflat in aparat si...0.16....mi-au suspendat permisul pe 90 zile. Astazi am fost la mini-test si am fost admis cu 13pct. Dupa aceea m-am dus la serviciul circulatie sa cer reducerea perioadei de suspendare,am primit un formular unde la ultima conditie scrie /in ultimii 3 ani de la data contraventiei pentru care se aplica sanctiunea contraventionala complementara nu a mai avut suspendata exercitarea dreptului de a conduce autovehicule/ Eu in noiembrie 2006 am avut suspendat permisul /ptr. nr false/avand numerele provizorii pe masina iar chitanta cu numerele noi fiind facuta urmand a primi numerele dupa doua zile.Hotararea judecatoreasca ma scos de sub urmarirea penala primind o amenda administrativa fiindu-mi restituit permisul. In aceste conditii beneficiez de reducere sau nu? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:54, 13 Februarie 2008
Din ce spui inteleg ca in 2006 a fost anulata suspendarea. Daca e asa, atunci te incadrezi in cerinta mentionata.
Chiar daca calendaristi nu sunt 24 luni?
Iar daca procurorul a decis ca nu este cazul intemeiat se mai considera suspendat permisul?
ady_sipos a scris:

Iar daca procurorul a decis ca nu este cazul intemeiat se mai considera suspendat permisul?
[/q uot] multumesc mult pentru raspuns:)
Adica? Ati primit rezolutie sau hotarare judecatoreasca?

ady_sipos a scris:

Alte discuții în legătură

Reducerea perioadei de suspendare a dreptului de circulatie ady_sipos ady_sipos Buna seara,as avea o pproblema de clarificat,daca ma poate ajuta cineva...In data de 16.01.08 mi-a fost suspendat permisul din cauza ca am baut o ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan doru200807 doru200807 Buna ziua, am permis de 17 ani cu vreu 250000 km parcursi, fara absolut niciun eveniment rutier sau amenda, doar una acu 2 ani contestata si castigata deoarece ... (vezi toată discuția)
Radar si 0.17 alcool, cat stau fara pemis? bogdan.bogdan bogdan.bogdan Buna dimineata, am consultat forumul insa nu am gasit o solutie la problema mea: am fost depistat de radar cu 121 km/h in localitate, in timp ce semnam PV ... (vezi toată discuția)