buna seara.....in seara zilei de 16ian. dupa ce am terminat serviciul am oprit la un local situat la100-150m de locuinta...am baut o bere,dupa care am urcat in masina si spre casa.La colt..pac..agentul. dupa mine ,am suflat in aparat si...0.16....mi-au suspendat permisul pe 90 zile. Astazi am fost la mini-test si am fost admis cu 13pct. Dupa aceea m-am dus la serviciul circulatie sa cer reducerea perioadei de suspendare,am primit un formular unde la ultima conditie scrie /in ultimii 3 ani de la data contraventiei pentru care se aplica sanctiunea contraventionala complementara nu a mai avut suspendata exercitarea dreptului de a conduce autovehicule/ Eu in noiembrie 2006 am avut suspendat permisul /ptr. nr false/avand numerele provizorii pe masina iar chitanta cu numerele noi fiind facuta urmand a primi numerele dupa doua zile.Hotararea judecatoreasca ma scos de sub urmarirea penala primind o amenda administrativa fiindu-mi restituit permisul. In aceste conditii beneficiez de reducere sau nu? Va multumesc anticipat.
Alcool la volan
doru200807
Buna ziua, am permis de 17 ani cu vreu 250000 km parcursi, fara absolut niciun eveniment rutier sau amenda, doar una acu 2 ani contestata si castigata deoarece ... (vezi toată discuția)