avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reducerea perioadei de suspendare a dreptului de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reducerea perioadei de suspendare a dreptului de circulatie

Buna seara,as avea o pproblema de clarificat,daca ma poate ajuta cineva...In data de 16.01.08 mi-a fost suspendat permisul din cauza ca am baut o bere....astazi am fost la testare unde am fost admis ....in noi.2006 am avut suspendat permisul din alte cauze decat alcolemia......intrebarea este>pot beneficia in aceste conditii de reducere la 30 zile?
Cel mai recent răspuns: ady_sipos , utilizator 19:51, 12 Februarie 2008
La cererea motivata a titularului permisului de conducere, perioadele de suspendare se reduc de catre seful politiei rutiere al judetului sau al municipiului Bucuresti pe raza careia a fost savârsita fapta ori de catre seful politiei rutiere din Inspectoratul General al Politiei Române, dar nu mai putin de 30 de zile, în conditiile prevazute în regulamentul privind circulatia pe drumurile publice.
In conditiile dvs nu puteti beneficia de reducere la 30 de zile.
In noiembrie 2006 cazul a trebuit sa ajunga la urmariri penale dar procurorul ma scos de sub urmarire penala, primind o amenda administrativa,permisul fiindu-mi inapoiat imediat dupa ce am dus hotararea procurorului.In acest caz se mai considera suspendat permisul? ....Va multumesc ptr. raspuns....
In conditiile in care permisul v-a fost inapoiat imediat dupa ce a-ti dus ordonanta procurorului prin care s-a decis NUP nu se mai considera suspendat permisul.
Va multumesc mult ptr. raspuns:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducerea perioadei de suapendare a permisului ady_sipos ady_sipos buna seara.....in seara zilei de 16ian. dupa ce am terminat serviciul am oprit la un local situat la100-150m de locuinta...am baut o bere,dupa care am urcat ... (vezi toată discuția)
Recalcularea alcolemiei sacagiudan sacagiudan va doresc o zi buna .Am si eu o intrebare am fost inplicat intrun accident fara victime accidentul nu a fost provocat de mine dar in schimb eu am avut ceva ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat jhon.rapidistu jhon.rapidistu Am si eu o iontrebare: Cumnatul meu a baut o bere si a trebuit sa plece cu masina in sat ,la 200 metri la oprit o patrula de pol si i-a luat permisul ptr3 ... (vezi toată discuția)