Amenda administrativa dispusa prin ordonanta sau rezolutia procurorului trebuie achitata integral, plata in 48 de ore nu va scuteste de achitarea integrala a sumei dispuse.
Intrebati la administratia financiara.
Nu este vorba de o amenda de circulatie, o amenda contraventionala.
Din cate stiu eu nu se aplica reducere pentru amenda administrativa aplicata de procuror.
Din nefericire pentru dvs,mai devreme sau mai tarziu tot trebuie sa o platiti pentru ca veti figura cu debite la sectia financiar si daca veti avea alte probleme cu aceasta institutie,nu veti fi servit pana la plata integrala a amenzii.
Amenda administrativa aplicata de procuror ,conf.art.18/1 c.pen se plateste in integralitatea ei.
Platiti amenda administrativa in integralitate.Aceeasi este si situatia privind cheltuielile judiciare, care raman in sarcina invinuitului sau inculpatului.
Articolul 260
dolar
am facut o marturie mincinoasa,a inceput urmarirea penala impotriva mea,dar nu a ajuns dosarul la procuror, este la politie,imi pot retracta ... (vezi toată discuția)
Dosar penal
classicsoul77
Am si eu o intrebare in legatura cu dosarele penale.
De exemplu dak ai savarshit o infractiune,de exemplu: furt ,nu deosebit de grav,peste o perioada de ... (vezi toată discuția)