buna ziua,va rog sa ma ajutati si pe mine.Sunt in divort ,intentat de sot pe motiv de gelozie,avem o fetita de 6 ani iar el a parasit domiciliul si locuieste cu o alta femeie. Ce pot face eu in cazul asta? nu am bani de avocat .Tin sa precizez ca nu viziteaza copilul doar da mesaje si telefoane.Pot fi sms-urile proba in instanta?sau convorbirile telefonice?
daca aveti martori care sa sustina cele spuse de dvs atunci nu trebuie sa va faceti griji .
depuneti si dvs o cerere reconventionala in care sa solicitati desfacerea casatoriei din vina exclusiva a sotului si sa cereti totodata si incredintarea copilului spre crestere si educare si aveti sanse foarte mari.
succes
Motiv divort
ContSters166528
sunt in divort de sotul meu cu care am o fetita de 5 ani iar el mai are un baiat de 10 ani dint-o casatoarie anterioara.O sa va prezint motivul de divort ... (vezi toată discuția)
Divort
ContSters166528
sunt in divort de sotul meu cu care am o fetita de 5 ani iar el mai are un baiat de 10 ani dint-o casatoarie anterioara.O sa va prezint motivul de divort ... (vezi toată discuția)