sunt in divort de sotul meu cu care am o fetita de 5 ani iar el mai are un baiat de 10 ani dint-o casatoarie anterioara.O sa va prezint motivul de divort invocat de el si va rog sa va da-ti cu parerea mie mi se pare ridicol: "Practic,motivul principal in decizia de a divorta de sotia mea consta in aceea ca aceasta manifesta o gelozie insuportabila si se interpune in mod categoric la legatura mea fireasca cu ANDREI (copilul din prima casatorie).Mai mult ,sotia nu accepta sub nici o forma prezenta lui ANDREI.In concret ,desele crize de gelozie,absolut neintemeiate,provocate de catre sotia mea,degenerau adesea in lungi perioade de tacere si apatie ,menite a perturba bunul mers familial." Prima infatisare este abia la anul in luna martie .Credeti ca dureaza atat ca motivul de divort nu prea este plauzibil?
Nu cred ca acesta este motivul unui termen atat de lung ci faptul ca se afla numeroase dosare pe rolul intantelor.
Motivatiile sotului dvs. nu par iesite din comun, insa va trebui sa demonstreze , cu martori si alte mijloace de proba admise , lucrurile pe care le sustine.
nu ar trebui sa studiati profund motivul de divort al sotului.important e ca nu mai vrea sa fiti impreuna.dragoste cu forta nu se poate.incercati sa obtineti numai dvs tutela copilului.viata dupa ce ca e grea, imprevizibila mai e si scurta.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Motiv divort
ContSters166528
sunt in divort de sotul meu cu care am o fetita de 5 ani iar el mai are un baiat de 10 ani dint-o casatoarie anterioara.O sa va prezint motivul de divort ... (vezi toată discuția)