avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... valabilitate rovigneta
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

valabilitate rovigneta

Am cumparat o masina, iar fostul propietar are rovigneta valabila pana in februarie 2011.Trebuie sa cumpar neaparat rovigneta pe numele meu?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:56, 8 Noiembrie 2010
Ordonanta nr. 8/2010 prevede ca in cazul schimbarii numarului de inmatriculare al vehiculului, rovinieta isi va mentine valabilitatea numai daca utilizatorul informeaza in scris Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania - S.A. (CNADNR) cu privire la schimbarea numarului de inmatriculare, in vederea operarii modificarii in baza de date.
L.C.
Ultima modificare: Luni, 8 Noiembrie 2010
Laura Ciobeica, moderator
Daca nu ati inmatriculat masina pe numele dv. atunci puteti circula cu ea dar daca ati inmatriculat-o si are alt numar de inmatriculare atunci va trebui sa solicitati modificarea in baza de date a CNADNR care va trebui sa emita si un act aditional la rovigneta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovinieta bubby bubby cum se procedeaza in cazul in care am rovinieta pe 1 an si schimb nr masinii , unde trebuie anuntat ? (vezi toată discuția)
Valabilitate rovinieta! AlexandruMargaritescu AlexandruMargaritescu Pe scurt: Am schimbat sediul firmei din Bucuresti in Ilfov. Firma este proprietara unui autoturism. Am schimbat si nr. de inmatriculare al masinii de pe B cu ... (vezi toată discuția)
Rovinieta valabila la schimbarea numarului de inmatriculare legalseeker legalseeker Am achizitionat un autovehicul, l-am pus pe numele meu, am schimbat numerele de inmatriculare. Vechiul proprietar, cu numerele vechi si serie sasiu ... (vezi toată discuția)