avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Valabilitate rovinieta!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Valabilitate rovinieta!

Pe scurt:
Am schimbat sediul firmei din Bucuresti in Ilfov. Firma este proprietara unui autoturism.
Am schimbat si nr. de inmatriculare al masinii de pe B cu IF.
Pe nr cu B aveam rovinieat platita pana in AUGUST 2015.

Intrebare:
Mai este valabila rovinieta, sau trebuie sa cumpar alta, avand in vedere ca celelalte date privin firma nu s-au schimbat?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 17:14, 26 Februarie 2015
În cazul schimbării numărului de înmatriculare al vehiculului, rovinieta îşi menţine valabilitatea NUMAI în condiţiile în care utilizatorul informează în scris Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România - S.A. cu privire la schimbarea numărului de înmatriculare, în vederea operării modificării în baza de date.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate rovigneta marvio andreescu marvio andreescu Am cumparat o masina, iar fostul propietar are rovigneta valabila pana in februarie 2011.Trebuie sa cumpar neaparat rovigneta pe numele meu?Va multumesc. (vezi toată discuția)
Rovinieta bubby bubby cum se procedeaza in cazul in care am rovinieta pe 1 an si schimb nr masinii , unde trebuie anuntat ? (vezi toată discuția)
Rovinieta valabila la schimbarea numarului de inmatriculare legalseeker legalseeker Am achizitionat un autovehicul, l-am pus pe numele meu, am schimbat numerele de inmatriculare. Vechiul proprietar, cu numerele vechi si serie sasiu ... (vezi toată discuția)